banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Belediye boğulmaları böyle önleyecek VİDEO

Havuz sezonunun açılmasıyla ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Güvenç, çocukların ve gençlerin havuzlar gitmesi gerektiğini söyleyerek, “Asla kanallara gitmesinler. Havuzlarımızı 15 Mayıs’tan itibaren hocalar nezaretinde açıyoruz. Buralarda çocuklarımıza yüzme kursları vereceğiz. Tertemiz ortamlarda mutlaka çocuklarımız ve gençlerimiz havuzlarımıza gitsinler. Kanallara gitmesinler” şeklinde ifade etti..

 

Yıl içerisinde kapalı havuzları vatandaşların hizmetine sunacakları müjdesini veren Başkan Güvenç, Büyükşehir Belediyesinin havuzlarının halkın hizmetinde olacağını söyledi.

 

Öte yandan Bey Kapısı mahallesindeki; Osman Çiftbudak Yüzme Havuzu, Süleymaniye Mahallesindeki  Mehmet Tuz Yüzme Havuzu, Osmanlı Mahallesindeki Halil Doğan Yüzme Havuzu 15 Mayıs 2014 Perşembe günü hizmet vermeye başlayacaktır.

 

Büyükşehir Belediyesine ait Yüzme Havuzlarında 6 yetişkin, 4 çocuk havuzu mevcut olup, Pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü Sabah 09.00 ile 19.30 arasında seanslar halinde ücretsiz olarak hizmet verecektir.

 

Ayrıca okulların kapanmasıyla birlikte çocukların yüzme öğrenmeleri için sabah 09.00 ile 12.00 saatleri arasında Beden Eğitimi Yüzme Antrenörleri nezaretinde bilinçli bir şekilde yüzme kursları başlatılacaktır. Buradaki Büyükşehir Belediyesinin amacı çocukların sokaklarda kötü alışkanlıklardan kurtararak yüzme sporunu sevdirmektir. Bunun yanında yetişkinlerden yüzme bilmeyen vatandaşlara; mesai saatleri dışında yüzme öğrenmeleri için kurs hocaları nezaretinde yüzme eğitimleri verilecektir.

10 Haziran 2014’te Kapalı Yüzme Havuzunda Kadınlara ve Kız Çocuklarına Yüzme Eğitimi Verilecektir

Paşabağı Mahallesi yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ise 10 Haziran 2014 Cuma günü hizmete açılacaktır. Kapalı yüzme havuzu haftanın belli günlerinde kadınlara hizmet verecektir. Bu havuzlarda da yine kadınlara ve kız çocuklarına yüzme eğitimi verilecektir. Ayrıca havuzun altında   fitness salonu mevcuttur.

 

Büyükşehir Belediyesi Havuzlarında çalışan personel; eğitimli ve branşlarında uzman kişilerden oluşmaktadır. Havuzlar günlük ve haftalık periyotlarla düzenli olarak filitrasyon cihazıyla temizlenerek hijyenik ortamda halkın hizmetine sunulacaktır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.