banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Belediye başkanlığından duyuru

Yeşildirek Köprülü Kavşağı ile ilgili Şanlıurfa Belediyesinden açıklama yapıldı. İşte yapılan açıklama; “02.04.2011 tarihinde basında ve internet sitelerinde yer alan haberde Yeşildirek Köprülü Kavşağı ile ilgili açıklamamıza; İnşaat Mühendisleri Odası İl Başkanı Zeki Yıldırım “ Belediye’nin kendilerinden görüş istemediğini “ belirten sözlerine açıklık getirmek istiyoruz.

     Belediye olarak yaptığımız açıklamada Yeşildirek Köprülü Kavşak ile ilgili toplantılar yapıldığı ve bu toplantılara kamu kurum ve kuruluşları ile STK’ların katıldığı belirtilmişti.

   

 Söz konusu toplantı 26.04.2008 de yapılmış olup; toplantıya, Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Müfit Yetkin, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ekinci, Karayolları Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil, Şanlıurfa Defterdarı Rahmi Turan, Belediye başkan yardımcıları, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, belediye meclis üyeleri, TMMOB Şanlıurfa Temsilcisi Hakan Şen, Şanlıurfa Evren Sanayi Kooperatifi Başkanı Mustafa Aslan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mensur Özdemir, Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Hüseyin Korkmaz ve diğer sivil toplum kuruluşlarının (STK) Temsilcileri ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

    Toplantıya ilişkin kayıtlar mevcuttur. Şöyle ki, www.haberler.com sitesi arşivinde 26.04.2008 tarihli haber mevcut olup; http://www.haberler.com/sanliurfa-da-yesildirek-koprulu-kavsagi-haberi/ isteyen bu linkten habere ulaşabilir.

 

Ayrıca Anadolu Ajansının sitesinde de aynı tarihli haber görülecektir. İnşaat Mühendisleri Odası İl Başkanı Zeki Yıldırım bu göreve yeni seçildiğinden dolayı bu toplantı hakkında bilgisi olmadığını düşünüyoruz” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.