banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Belediye Başkanı Fakıbaba KKTC’de


Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ ve Şanlıurfa Belediyesi Sıra Topluluğu ile KKTC’ye giden Belediye Başkanı Fakıbaba, bazı resmi temaslarda bulunacak ve Kıbrıslılara Urfa’yı anlatacak.

Gece geç saatlerde havayoluyla KKTC’ye giden Başkan Fakıbaba’yı kalabalık bir öğrenci kesimi karşıladı.

FAKIBABA KKTC’DE RESMİ ZİYARETLERDE BULUNACAK

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin davetlisi olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne giden Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ilk olarak KKTC İçişleri ve Yönetimler Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile makamında görüşmesi bekleniliyor.

Daha sonra KKTC Başbakanı Sayın İrsen Küçük ve KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Dr. Derviş Eroğlu, Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner ile görüşmesi beklenilen Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba öğlenden sonra ise Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde bir brifing verecek.

KIBRIS’TA URFA’YI ANLATACAK

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Doğu Akdeniz Üniversitesi Aktivite Salonu’nda dünyanın dört bir yanından Kıbrıs’a okumaya gelen üniversitelilere ve diğer davetlilere Urfa’yı ve belediyeciliği anlatacak.

GECENİN FİNALİNDE MUHTEŞEM BİR SIRA GECESİ VAR

Şanlıurfa Belediyesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen etkinliğin finalinde ise Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğu’nun muhteşem bir konseri var.

Belediye Başkanı Fakıbaba’ya Başkan Yardımcısı Güllüoğlu’nun yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, Konservatuar Birim Sorumlusu İsmail Altıngöz, Belediye Birim Amirlerinden Zeki Öğretmen, İşadamı Hacı Yavuz, Vedat Paydaş ve bazı isimler eşlik ediyor.
CB_EROGLU_URFA_BELEDIYE_BASKANI... ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.