banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Diyarbakır Şırnak Gaziantep Adıyaman

Bedelli Askerlik tamam

Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün partisinin grup toplantısında Bakanlar kurulunda bedelli askerlikle ilgili karar alındığını açıkladı

YAŞ 28 BEDEL 18

Bedelli için yaş ve ödenecek meblağıda açıklayan Davutoğlu şöyle dedi; "Önümüzdeki aylarda silahlı kuvvetlerimizin yeniden yapılanması konusunda önemli kararlar aldık.
Bakanlar kurulumuzda, 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren 28 yaşından gün almış olan, 27 yaşını doldurmuş olan vatandaşlarımızın bedelli askerlik imkanı getiriliyor. Bu vatandaşlarımız 18 bin lira ödeme karşılığında askerlik görevlerini yapmış sayılacaklar. Bedelli askerlik imkanının getirilmesiyle, hem söz konusu olan birikim hafifletilmiş olacak, hem de buradan sağlanacak kaynak savunma sanayi fonuna aktarılacak." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.