banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Bebeklerine Yasin ile Aytaç'ın ismini verdiler

Batman’da yaşayan Hatice ve Halit Çetiner çifti, 7 Ekim’de Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde dünyaya gelen çocuklarına,  6-7 Ekim olaylarında vahşice katledilen Yasin Börü ve 9 Haziran’da uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Yeni İhya-Der Başkanı Aytaç Baran’ın isimlerini verdi.

Yani doğan bebeğinin ismini Yasin Aytaç bırakan baba Halit Çetiner, “Son bir kaç aydır oğlumun olacağını bilmeme rağmen 20’ye yakın isim düşündük. Bebeğimiz bayramdan önce dünyaya gelmesini bekliyorduk. 7 Ekim’de doğmasıyla daha önce düşündüğümüz tüm isimleri unuttuk. PKK’lilerin 6-7 Ekim’de yaptıkları barbarlığın sembolü haline gelen şehit Yasin Börü’nün ismini vermeyi düşündük. Ben ayrıca bir Aytaç Baran hayranı olduğumdan dolayı, Şehit Aytaç Baran’nın ismini de vermeyi düşündük. Bundan dolayı çocuğumuza her iki şehidin de ismini verme kararı alarak, Yasin Aytaç Çetiner olarak isimlendirdik.” dedi. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.