banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Bebekleri soğuktan ölen Suriyeli aileye yardım yapıldı

Batman’da dün gündeme getirdiğimiz Suriyeli ailenin dramı kamuoyunda yankı buldu ve bugün aileye giyim, yakacak odun ve nakdi yardım yapıldı.

4 aylık bebeklerinin soğuktan öldüğünü Suriyeli aileye ve derme çatma çadırlarda yaşayan ailelere giyim, yakacak odun ve nakdi yardım yapıldı.

Suriye’deki iç savaştan kaçarak Batman’ın Balpınar Beldesinde boş bir arazide kurdukları çadırlarda yaşayan 16 Suriyeli aileye, AFAD İl Müdürlüğü tarafından odun ve hayırsever vatandaşlar tarafından ise giyim ve nakdi yardım ulaştırıldı.

Suriye’nin Haseki kentinden gelen ve 4 aylık bebeklerinin soğuk hava nedeniyle öldüğünü söyleyen ailenin dramı dün gelmişti. Konuyla ilgili yapılan haberlerin ardından bugün ise ilgili kurumlar ve hayırsever vatandaşlar, Suriyeli ailelerin bulunduğu bölgeye giderek, incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerin ardından AFAD tarafından ailelere odun yardımı yapılırken, hayırsever vatandaşlar tarafından ise giyim ve nakdi para yardımında bulunuldu. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.