banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Bebeğini düşüren eylemci bakın kim çıktı?

Bebeğini düşüren eylemci bakın kim çıktı?

Dolmabahçede üniversite öğrencilerinin eylemi sırasında çocuğunu düşüren E.Önün sır perdesi aralanıyor. E.Ö. ne üneversite öğrencisi, ne de evli...

Dolmabahçede üniversite öğrencilerinin eylemi sırasında polisin müdahalesi sonucu bebeğini düşürdüğü ileri sürülen E.Ö.nün, üniversite öğrencisi olmadığı ortaya çıktı.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre; E.Ö.nün iddiasının ardından konuyla ilgili derin bir araştırma başlatıldı. Yapılan araştırmalar neticesinde, aslen Amasyalı olan ve Antalyaya yaşayan bir ailenin kızı olan E.Ö.nün, lise 2. sınıfta okuldan ayrıldığı ve sonrasında eğitimine herhangi bir şekilde devam etmediği ortaya çıktı. Hiç evlenmediği iddia edilen E.Ö.nün olay günü saat 14.00te hastaneye gittiği, 6 haftalık hamile olduğu ve saat 19.00da kürtaja alındığı öğrenildi.

Öte yandan, E.Ö.ye olaya ilişkin basın toplantısı düzenlemesi konusunda terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalanı geçmiş yıllarda savunan iki avukatın telkinde bulunduğu iddia edild.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.