banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

BDP'nin Siverek mitingine Kaymakamlık engelli

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada; "Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Siverek İlçe Başkanlığınca 25.08.2012 Cumartesi günü Siverek İlçesinde açık hava toplantısı düzenlemek için başvuru yapılmıştır.


Siverek İlçemizde teröre tepki göstermek amacıyla bir araya gelecek topluluklar ve mitinge katılacak gruplar arasında meydana gelebilecek herhangi bir toplumsal çatışmaya mahal vermemek ve toplumsal hassasiyetleri rencide etmemek amacıyla BDP Siverek İlçe Başkanlığının 25.08.2012 Cumartesi günü gerçekleştirmek istediği açık hava toplantısına, Siverek Kaymakamlığınca izin verilmemiştir. Aksi bir davranış güvenlik güçlerince kararlılıkla engellenecektir" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.