banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

BDP, Trafik Kazaları için komisyon kurulmasını istedi

BDP, trafik kazalarının nedenlerinin belirlenmesi ve gereken tedbirlerin alınması için Meclis Araştırması açılmasını istedi.

Binici Önergesinde Türkiye’de her yıl binlerce insanımızın hayatını kaybetmesine ve yüz binlercesinin yaralanmasına yol açan trafik kazalarının sebeplerinin araştırılması ve gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla, Meclis araştırma komisyonunun kurulmasını istedi.

BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve arkadaşlarının imzasıyla TBMM Başkanlığı'na sunulan önergenin gerekçesinde, Dünya Sağlık Örgütü raporlarına göre, dünyada meydana gelen trafik kazası kaynaklı ölümlerin yarısının Brezilya, Kamboçya, Çin, Mısır, Hindistan, Kenya, Meksika, Vietnam ve Türkiye'de gerçekleştiği belirtildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.