banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Bayram'da lösemili çocuklar unutulmadı

Tuşba Belediye Başkanı  Fevzi Özgökçe beraberinde bulunan bir heyet ile Yüzüncü Yıl Araştırma Hastanesine giderek, tedavi gördüğü için Kurban Bayramı’nı evlerinden ve ailelerinden uzakta geçirecek olan çocukları ziyaret etti.

Çocuklara moral vermek amacıyla ziyarette bulunan Başkan Özgökçe, bir de çocuklara bayram hediyesi olarak ayakkabı, bayramlık giysileri ile bayram tatlısı ve oyuncaklar hediye ett.  Uzun süren tedavileri süresince kendileri ve ailelerinin okumaları için Bediüzzaman Said Nursi’nin “Hastalar Risalesi”ni hediye etti.

Bütün hasta odalarını tek tek gezerek çocuklar ve refakatçileri ile sohbet eden Başkan Özgökçe, Kurban Bayram’ın ve bu yılki Hacı Ekber olan tüm hacıların şu an arafatta Vakfede olduklarını ve tüm hacılar ile İslam aleminde şu an yapılan tüm duaların bu çocuklarımız için hayırlara vesile olmasını ve herkese umut sevgi ve sağlık getirmesini diledi. Çocukları ve ailelerini de dinleyen Başkan Özgökçe, Suriyeli olan 4 yaşındaki Miran Azizi ile özel olarak ilgilendi.

Başkan Özgökçe burada yaptığı konuşmada, “Çocuklarımıza moral vermek istedik. Lösemili çocuklarımıza öncelikle Cenab-ı Mevla’dan acil şifalar ihsan etmesini diliyorum. Her şeyde olduğu gibi bu da Cenab’ı Mevla’nın bir takdiridir. Erken tanı ve modern tıbbın tedavilerinin başarı sağlayan ve sonuç alınan bir hastalıktır. Hem insani, hem vicdani, hem ahlaki ve toplumsal sorumluluk olarak bunu yapmak zorundayız” ifadelerini kullandı. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.