banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Bayramda güvenlik tedbiri alındı

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, halkın huzurlu ve güvenli bir bayram geçirebilmesi için kamu kurum ve kuruluşları, belediyelere, kaymakamlıklara ve kolluk kuvvetlerine Kurban Bayramında Alınacak Güvenlik ve diğer tedbirlerle ilgili bir yazı gönderdi.

 

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan halkın, güvenli ve huzurlu bir şekilde bayramını icra edebilmesi için, kamu kurum ve kuruluşlarına gönderdiği yazıda şunlara yer verdi: “Kurban Bayramı tatili süresince halkın günlük sorunlarının çözümünde yetkili ve görevli makamların iyi bir çalışma planı yapmaları ve uygulamaları önem arz etmektedir.

 

            Günlük yaşamımızda çok önemli rolü olan Belediyeler, Elektrik Dağıtım Müessese Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü gibi teşkilatlarla hastanelerin halkın sorunlarına yönelik gerekli tedbirleri almaları ve bu konularda güvenlikten sorumlu olan İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile koordineli görev yapmaları gerekli görülmüştür.

 

            Ayrıca İlçe Kaymakamları da kendi görev alanlarında gerekli tedbirleri alacaklardır. Güvenlik, sağlık, enerji ve Belediye hizmetlerinin bayram süresince aksatılmaması için bu kuruluşların 1. derecede yetkililerince gerekli tedbirlerin alınmasını rica ederim” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.