banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Bayram yerine ölüme gittiler

Bayram tatili için memleketleri Ankara’dan Diyarbakır’a giden 6 inşaat işçisi Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesi yakınlarında Aşağı garoz mevkiinde kaza yaptı. Meydana gelen feci kazada 6 işçiden 2 si öldü 4 ağır yaralandı. Yaralanan işçiler olay yerine çağrılan 112 acil ambulansları ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kazadan sonra araç hurda yığınına dönerken savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kaza bu sabah saatlerinde Şanlıurfa Diyarbakır karayolunun 45. kilometresinde Hilvan ilçesine bağlı Aşağı Garoz köyü mevkiinde meydana geldi. Ankara’da inşaat şirketinde çalıştıkları belirlenen 6 inşaat işçisi bayram tatili için memleketleri Diyarbakır’a gitmek üzere dün Mehmet Orhan idaresindeki 06 ET 5498 plakalı araçla yola çıktılar. Bayramı aileleriyle geçirmek için yola çıkan işçiler Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesi Aşağı Garoz köyü mevkiinde kaza yaptılar. Aşırı hızdan dolayı takla attığı belirlenen araçta bulunan Cüneyt Poyraz ( 32) ve Sadettin Can ( 34) olay yerinde yaşamlarını yitirirken, diğer işçilerden Mehmet Adıyaman (28), Ayetullah Macar (22) Enver Macar (38) ve araç sürücüsü Mehmet Orhan (35) ağır bir şekilde yaralandı.

 

Yaralılar kazayı gören köylüler tarafından olay yerine çağrılan ambulanslar ile Şanlıurfa eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Yaralılarına sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

 

Olay yerine gelen jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Ardından olay yerine gelen savcılık kaza ile inceleme yaptıktan sonra kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Meydana gelen feci kazada işçilere ait eşyalar çevreye saçılırken olay yer, inde güvenlik önlemi alan jandarma işçilere ait eşyaları koruma altına aldı. Kaza nedeniyle karayolu trafiğe kapatıldı. Yararılar olay yerinden taşındıktan sonra trafiğe kapatılan karayolu kontrollü bir şekilde yeniden trafiğe açıldı.

 

Kazada yaşamlarını yitiren iki inşaat işçisinin cesetleri otopsi yapılmak üzere Hilvan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.