banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Bayram tatili 9 gün olacak

Bakanlar Kurulu, Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olarak yapılmasına karar verdi. Çalışanlar, cumu günü çalışanlar izinli sayılacak.

Bakanlar Kurulu kararıyla bayram tatili 9 güne çıktı. 29 Ağustos yarım gün tatil, 2 Eylül ise tam gün tatil ilan edildi.

Bakanlar Kurulu, Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olarak yapılmasına karar verdi. Çalışanlar, çalışanlar izinli sayılacak.

Bu arada bayram tatili süresince otoyol ve köprülerin de ücretsiz olması kararlaştırıldı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ramazan bayramı tatilinin 6,5 gün olduğunu açıkladı. Memurların 29 Ağustos Pazartesi günü yarım gün izin yapacağını söyleyen Arınç, 2 Eylül Cuma günü ise tam gün tatil olduğunu duyurdu. Arınç, bayram boyunca köprü ve otoyollardan ücretsiz geçileceğini müjdeledi.

Arınç, Ramazan Bayramı dolayısıyla alınan kararları da açıkladı. Arınç, bayramın 29 Ağustos Pazartesi öğleden sonra başlayıp 5 Eylül Pazartesi arasını kapsayacağını dile getirdi. Arınç, emekli aylıklarının da bayram öncesi ödeneceğini söyledi. Arınç, işsizlik maaşlarının da bayram öncesi hesaplara yatırılacağını vurguladı. Rotahaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.