banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Bayram Öncesi İşçilere Tediye Müjdesi! 4D taşronlar da dahil!

Kamuda çalışan tüm işçilere, buna 2 nisan 2018'de kadroya geçen taşeron işçilerde dahil olmak üzere yaklaşan kurban bayramı öncesi ikramiye müjdesi geldi. resmi gazetenin bugünkü sayısında yayınlanan karara göre kamu işçisine 17 Ağustos 2018 tarihinde tediye verileceği açıklandı.
İlave Tediye Üçüncü Taksidi ödenecek
Resmi gazeteden yayınlanan kararnameye göre Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapmakta olan kamu işçilerine verilen ilave tediyenin 3. taksidinin 17 Ağustos 2018 tarihinde ödeneceği karara bağlandı.
6772 sayılı kanunun birinci maddesi gereğince ilave tediyesi yapılacak kamu işçilerine 52 günlük ilave tediye ödeneceği belirtilmiştir.

İlave tediyeden yararlanan işçiler; genel yönetim bünyesinde bir kamu idaresinde kadroya geçen işçiler, devlet tüzel kişiliği kapsamında yer alan bütçe kapsamındaki kamu idarelerine ait olan bir kurumda kadro alan işçiler ve kamu iktisadi teşebbüsü veya 3659 sayılı kanun kapsamında bulunan bir banka veya sermayesinin yarısından fazlası kamu iktisadi teşebbüsü olarak belirtilmiştir.

İlave tediye ocak, haziran, ağustos/eylül ve aralık aylarında alınmaktadır. Taşerondan kadroya geçen işçiler ocak ayında verilen ilave tediyeyi alamadıkları için 2018 yılı kapsamında toplamda 39 günlük bir ilave tediye verilecektir.

26 günlük ilave tediye ödemesini ocak ve haziran ayında alan işçiler diğer 26 günlük ilave tediyelerin; 17 Ağustos 2018 ve 7 aralık 2018'de ödenmesi karara bağlandı

6772 sayılı kanunun 3. Maddesinde belirtilen işçilere bir aylık istihkakları tutarını geçmemek üzere Cumhurbaşkanı kararıyla aynı nispette bir ilave daha yapılabileceği belirtilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
3535 6 yıl önce

Yatmadı

Avatar
007 6 yıl önce

Ulan yemeyin bizi be yemeyin şu yetimlerin hakkını işçinin alın terini verin be artık .Yeter be yıllardır kanımızı emdiniz yediniz içtiniz sömürdünüz be. Sonrada biz verdik diyosunuz haram olsun emeklerimiz hakkımızı helal etmiyoruz Allaha havale ediyoruz burdan alamadıklarımızı ahirette alacaz okadar bide utanmadan çıkıp ekranlara biz din kardeşiyiz. Yok efendim öle bi dava