banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

ŞOK iddia! kamu araçlarını özel işlerinde kullanıyorlar

Şanlıurfa'da bazı kurumların resmi araçlarını özel işlerinde kullandıklarına dair iddiayı gündeme getiren Şanlıurfa Sivil toplumu İzleme platformu Başkanı Faruk Akbaş oldu.

Sosyal medya hesabında iddiayı gündeme getiren Akbaş, "Bayram günü, Hakkı'nızı helal edin. ama neylersin yazasım var" diyerek, devletin özel aracıyla bağ evine yol yapandan tutunda kendi özel su kuyusuna kazanlara kadar kişilerin olduğunu gündeme getirdi.

Akbaş iddiaları bunlarla sınırlı kalmadı. bazıları ise makam araçlarını ailesinin özel işlerinide çalıştırdığını üstelik şoförüyle birlikte çalıştırdıklarını iddia etti.

İŞTE FARUK AKBAŞ'IN O İDDİALRI:

KAMU ARAÇLARINI ÖZEL İŞLERİNDE KULLANAN MUHTEREMLER...
Bayram günü, Hakkı'nızı helal edin. ama neylersin yazasım var.
Kamu araçlarını muhafaza etmekle yükümlü olan, zatı muhteremler;siz bu araçları özel işlerinde kullanırsa, biz kime güveneceğiz bilmiyorum.
Adamın biri, devletin aracı, malzemesiyle, kendi bağ evini yaptırır. bir diğeri, şahsına münhasır, bağevi için özel yol yaptırır. bir diğeri, devletin sondaj makinasını götürür, kendi tarlasına özel kuyu kazmak için günlerce kazı yapar. bir diğeri, devletin aracını hanımının çocuğunun emrine koyar hemde şöförüyle... daha yazayım mı? Siz benden daha fazlasını biliyor, fazlasını görüyorsunuz.
Bilinki; sizler hem toplumun hem vicdanında hem Allah'ın katında mahkum oluyorsunuz. bu araçların sorumluluğu sizde, mülkiyeti değil. milletin hizmetinde kullanabilirsiniz, şahsi işlerinizde değil.
Bunu görüpte göz yuman, amir beyler; Sizede Hakkı'mızı helal etmiyoruz. resimde yanımda duran, on kuruşa muhtaç, YAZI NENINDE o araçlarda Hakkı var. o da onun gibi milyonlarda Hakkı'nı size helal etmiyor.
Adaleti vicdanında taşıyıp, cüzdanına hapsetmeyenler ... Bayram'ınız bayram ola...

www.balikligol.com 

Anahtar Kelimeler:
Faruk AkbaşKamu Araçları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.