banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Baykan'da bomba yüklü araç imha edildi

Siirt’in Baykan ilçesinde şehir girişinde park edilen bomba yüklü aracın son anda fark edilerek imha edilmesi büyük bir faciayı önledi.

Edinilen bilge göre Siirt’te buzdolabı tamirciliğini yapan Bekir E. adındaki şahıs 4 gün önce buzdolabı tamiri için gittiği bir yerden geri dönmedi ve o günden buyana kendisinden de bir haber alınmadı.

Yakınlarının Bekir E’nin kaybolduğunu polise bildirerek yardım istemesi sonrası yapılan aramalarda 4 gündür kendisinden haber alınmayan Bekir E.’nin aracı bu sabah Baykan ilçe girişinde park edilmiş halde bulundu.

PKK tarafından araca bomba yüklendiği tespit edilen aracın yola tuzaklandığı tespit edildikten sonra bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Alınan önlemlerin ardından bomba imha uzmanları tarafından infilak ettirilen araç parçalanarak çevreye dağıldı.

Büyük gürültü ile patlayan araç çevrede korkuya neden oldu. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.