banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Bayık; Yağmur çamur demeden çalışıyoruz VİDEO

Alt yapı kazı çalışmalarından dolayı ulaşım aksamasına neden olan yollarda çalışmalarını devam ettiriyor. Kanalizasyon ve içme suyu gibi alt yapı çalışmalarından ötürü ana ve ara yollardaki hafriyatı temizleme çalışmalarıyla ilgili konuşan Hilvan belediye Başkanı Aslan Ali Bayık: " 2012 yılında ilçe genelinde başlayan ve halen devam eden içme suyu ve kanalizasyon gibi altyapı çalışmalarından dolayı bazı geçiş noktalarında kazı hafriyatları bulunmaktaydı. Çalışmalardan dolayı biriken hafriyat artıkları trafiğin normal akışını engellemekteydi. Bu sebeple altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerimizde üst yapının sağlıklı yapılabilmesi ve normal trafik akışının sağlanabilmesi açısından birikintilerin olduğu yerlerde belediye olarak gerekli çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" dedi.

 

Yağışlı havalara rağmen çalışmalara devam edildiğini ifade eden Bayık" Kış mevsimi olmasına rağmen, yağmur çamur demeden çalışıyoruz. Gerek yaya ve gerekse de araçların ulaşımın rahatlatmak için ilgili çalışmalarımızı devam edecektir. Hedefimiz insan ve hizmet odaklı olduğu için ilçe halkına rahat bir yaşam sunmaktır. Bundan sonra da en iyi şekilde hizmet edeceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.