banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Bayan sürücü valiliğe daldı; 2 yaralı

Şanlıurfa'da, direksiyon hakimiyetini kaybeden bayan sürücü, önündeki otomobile çarptıktan sonra Valilik bahçesine girdi. Kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Atatürk Bulvarı önünde meydana geldi. Abide civarından Atatürk Bulvarı istikametine gitmekte olan Hatice E. yönetimindeki 63 PP 929 plakalı otomobil, sürücüsünün Valilik önünde virajı döndüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki 06 AD 6348 plakalı otomobilin sağ tarafına çarptı, yaya kaldırımına çıktı ve ardından demir korkuluklara çarparak Valilik binasının bahçesine girdi. Otomobil, Vali Nuri Okutan'ın kullandığı kapıya yaklaşık 5 metre kala
durabildi. Otomobilde sürücü Hatice E. ile otomobil içerisinde bulunan bir kişi daha olmak üzere toplam 2 kişi yaralandı.
Yaralılar olay yerine çağrılan 112 ambulansı ile Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Valilik bahçesindeki otomobil daha sonra çekici yardımı ile çıkarıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.