banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Batman'daki mültecilere yardım yapıldı

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Batman’a sığınan 2 bin 559 mülteciye, Birleşmiş Milletler tarafından gönderilen aile başına 300 TL, mutfak malzemesi ve battaniye yardımı Suriyeli mültecilere dağıtıldı.

Kış mevsiminin gelmesiyle ihtiyaçları çoğalan mülteciler soğuk havaya rağmen yardım almak için metrelerce kuyruk oluşturarak saatlerce ayakta bekledi.

Burada gruplar halinde içeri alınarak 300 lira yardım parası ile malzeme alan mültecilerin sevinci yüzlerine yansıdı.

Kendilerine yardım yapılan Suriyelilerden Abdulmanim Mahmud Ahmed, böylesi yardımlarla çok az da olsa ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek, “Bize bu yardımı yapanlardan Allah razı olsun. Sürekli onlar için dualarda bulunuyoruz. Allah Müslümanlara dert ve sıkıntı vermesin. Böylesi bir yardım bizim için çok iyi oldu.” şeklinde konuştu. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.