banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Batman'da ve Elazığ'da okullar tatil edildi

Batman ve Elazığ Valilikleri yaptıkları yazılı açıklamayla olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle 06 Çarşamba günü merkeze bağlı köy okulları ve taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitime bir gün sureyle ara verilmiştir.” denildi.

Açıklamada, merkez okullarda eğitim-öğretimin devam edileceği belirtildi.

Elazığ

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ise yaptığı açıklamada, “Elazığ Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden alınan verilerin değerlendirilmesi neticesinde; mevcut kar yağışının il genelinde devam edeceği, buna bağlı olarak buzlanma ve don olayının beklendiğinden yaşanan ağır kış koşullarının olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi ve yaşanması muhtemel olumsuzlukların önüne geçilebilmesi amacıyla 06 Ocak 2016 Çarşamba günü il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir.” diye belirtti.

Vali Zorluoğlu, ayrıca Elazığ il ve ilçelerinde görevli tüm engelli ve hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılacağını belirtti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.