banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Batman'da Umut-Der'den 140 aileye giyim yardımı

Yaptığı yardımlarla Batman'da halkın teveccühünü kazanan Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der), 140 fakir ve muhtaç aileye kışlık giyim yardımında bulundu. Umut-Der ayrıca, 30 aileye de kırmızı et yardımında bulundu.

Yaptıkları yardım ile ilgili açıklamada bulunan Umut-Der Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ekinci, kış mevsimi nedeniyle kentte bulunan 140 fakir ve muhtaç aileye giyim yardımında bulunduklarını söyledi. Ekinci, her ay  mütemadiyen yapılan bu yardımın ise hayırsever tarafından finanse edildiğini belirtti.

Gıda, giyim, eşya ve nakdi olarak yaptıkları yardımların her ay düzenli devam ettiğini ifade eden Ekinci, “Umut-Der olarak her zaman ki gibi yine yardımlarımız tüm hızıyla devam etmektedir. 2 gün içerisinde 140 fakir ve muhtaç aileye kışlık giyim yardımında bulunduk. 140 aileye yaptığımız bu giyim yardımımız yaklaşık olarak 800 kişiye verildi. Giyim, gıda gibi her konuda yardımlarımız devam etmektedir. Daha çok fakir ve muhtaç aileye ulaşmak için bizler hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz. Ayrıca giyim yardımı dışında 30 aileye de kırmızı et yardımını yaptık. Memleketimizde çok sayıda fakir var ve bu fakirlere ulaşmak için hayırseverleri ziyaret ederek, onlardan yardım talep etmekteyiz. Bize yardımlarını ulaştıran hayırseverlerden Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Kışlık giyim yardım alan fakir ve muhtaç aileler ise yapılan bu yardımlardan çok mutlu olduklarını dile getirdiler. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.