banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Batman'da trafik kazası: 8 yaralı

Merkez Yavuz Selim Mahallesi Aydın Konak Kavşağında bir otomobil ile kamyonetin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza dün akşam saat 21.00 sıralarında Aydın Konak Kavşağında meydana geldi. Hastaneye hamile bir bayanı yetiştirmeye çalışan Nazım Karaca yönetimindeki 56 KE 227 plakalı otomobil ile Korık Caddesinden Aydın Konak’a doğru seyir halindeki Metin Çiftçi yönetimindeki 72 DZ 007 plakalı kamyonet çarpıştı.

Kazada kamyonet sürücüsü Metin Çiftçi, kamyonette bulunan Suzan Çiftçi, Ömer Arslan, Muhammed Can Çiftçi, Dilbet Çiftçi, otomobil şoförü Nazım Karaca, hamile olan Gülseren Karaca ile isimi öğrenilemeyen bir kişi ile birlikte toplam 8 kişi yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Batman’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazaya karışan her iki araçta maddi hasar oluştu. Kazanın meydana geldiği Korık Caddesi’nde trafik kısa süreli olarak aksadı.

Olay yerine çağrılan çekicilerin kazaya karışan araçları yoldan kaldırmalarıyla trafik normal akışına devam etti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (M. Sait Çelik - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.