banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Batman'da sokak çocukları için toplanıldı

Batman Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin başkanlığında sokakta çalışan ve çalıştırılan çocuklar için Çocuk Koruma Kurulu İl Koordinasyon toplantısı yapıldı.

Toplantıya; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Baro Başkanlığı, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü kurul üyeleri katıldı.

Yapılan toplantıda, çocuklara yönelik verilen koruyucu ve destekleyici tedbirler ile Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğünün önleyici hizmet kapsamında olan mobil ekibin sokakta çalışan, çalıştırılan çocuklara yönelik faaliyetleri gündeme alındı.

Toplantının amacının, çocukların korunması, haklarının ve esenliklerinin güvence altına alınması ve refahlarının yükseltilmesi ile ihmal ve istismarlarının önlenmesi olduğu belirtildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.