banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Batman'da siyer sınavı için stant açıldı

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye genelinde organize edilen Kutlu Doğum Siyer Sınavı için Batman’da faaliyetlerde bulunan Batman Şefkat Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Şefkat Eli Derneği) sınav için kayıt standı açtı.

Batman Turgut Özal Bulvarı, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü ve merkezde birçok yerde açılan stantların, mesai saatleri arasında 10 gün boyunca açık kalacağı belirtildi.

Konuyla ilgi bilgi veren Şefkat Eli Derneği gönüllüsü Osman Salman, “Peygamber Sevdalıları Platforma üye olan Şefkat Eli Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Kutlu Doğum Siyer Sınavı için standımızı Turgut Özal Bulvarı’nda bugün itibarıyla açtık. 10 gün boyunca standımız mesai saatleri içerisinde açık olacaktır.” dedi. 

Sınav için son başvuru tarihinin 22 Ocak olduğunu hatırlatan Salman, siyer sınavına katılmak isteyenlerin kayıtlarını en kısa sürede yaptırmaları gerektiğini belirtti.

Siyer sınavının 31 Ocak Pazar Günü 10.00 -12.00 saatleri arasında erkek/kadınlar için ayrı okullarda tek oturum şeklinde yapılacağını ifade eden Salman, sınavın kayıt, ödülleri ve detayları hakkında bilgi edinmek isteyenlerin, www.peygambersevdalilari.com sitesinden öğrenebileceklerini söyledi. 

Açılan standa siyer sınavı için kaydını yapan İrfan Aydınlık ise “Beş senedir düzenlenen siyer sınavına her zaman giriyorum. Peygamber Efendimizin hayatını araştırmak bizim için güzel bir duygu. Tüm Müslümanlar, Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmeli, onu örnek almalı ve hayatında yaşamalıdır.” şeklinde konuştu. 

Öte yandan Peygamber Sevdalıları Platform gönüllüsü Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu tarafından Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsünde Kutlu Doğum Siyer Sınavı kayıtları için stant açıldı. (M. Sait Çelik - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.