banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Batman'da PTT'nin 175. kuruluş yıldönümü kutlandı

PTT'nin 175. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında, PTT Başmüdürü ve beraberindeki heyet, Batman Vali Azmi Çelik’in makamında ziyaret ederek, PTT’nin pul albümünü takdim etti.

Batman PTT Başmüdürü Yılmaz Altunç, kendilerini kabul ettiği için Çelik’e teşekkür ederken kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptıkları etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin ardından saat 11.00’da PTT Merkezinde 175. sırada işlem yaptıran İhsan Çiftçi isimli müşteriye, PTT Başmüdürü Yılmaz Altunç tarafından PTT’nin pul albümü hediye verildi.

Daha sonra PTT hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulunan PTT Başmüdürü Altunç, Batman’da halka ellerinden gelen en iyi hizmeti verdiklerini belirterek, “Batman merkez ve ilçelerimizde toplam 18 noktada 7 PTT merkez müdürlüğü, 10 şube ve bir acente, 10 ATM (PTT Matik), 168 personel, 44 araçlık filosu ile Batman il, ilçe ve köylerinde yaşayan halkımıza posta, kargo-kurye hizmetleri ve PTT Bank alanında hızlı, kaliteli, güvenli ve ucuz hizmet sunmanın mutluluğunu halkımız ile birlikte yaşıyoruz.” dedi.

Altunç, “Bugün ülkemizin illerinde ilçelerinde, beldelerinde bucağında, hatta köylerinde bile, acentesiyle birlikte 4 bin 500’ün üzerinde PTT işyeri, çok yüksek seviyede hizmet veriyor. Nitelikli olarak, hız olarak, personel yeterliliği olarak en modern bankalardan farkımızın olmadığı gibi bankalardan çok daha yüksek sayıda hizmet kalemiyle halkımıza hizmet vermekteyiz.” ifadelerini kullandı. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.