banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Batman'da polise saldırı: 4 yaralı (Güncellendi)

Batman’da devriye görevindeki sivil polis aracına yapılan silahlı saldırıda biri komiser 2 polis, yoldan geçen 1 sivil ve çıkan çatışmada saldırganlardan olduğu belirtilen 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre,  Yavuzselim Mahallesi Özgürlük Bulvarı’nda saat 15.50 sıralarında devriye görevi yapan polislere uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda başkomiser olduğu öğrenilen Burhan Gatfar, polis memuru Mustafa Özarslan ile yoldan geçen Burhan Gülmez yaralandı.

Daha sonra olay yerine yakın olan polislerle saldırganlar arasında çıkan çatışmada ise 1 saldırganın yaralı olarak yakalandığı, Şirinevler Mahallesine yaralı olarak kaçan diğer bir saldırganın da sokak aralarındaki evlerde yapılan aramlarda yakalandığı bildirildi.

Ayrıca olay yerinden Aydınlar Caddesine doğru kaçan başka bir saldırganın da burada yaşanan çatışmada öldürüldüğü iddia ediliyor. 

Öte yandan bugün saat 16.30’da HDP’nin Farabi Hastanesi önü, Basın Kavşağında yapacağı mitingin ise Valilik tarafından güvenlik gerekçesiyle iptal edildiği, polisin ise kimi mahallerde geniş çaplı operasyon başlattığı bildirilirken, saldırganların olay yerine 06 BP 4736 plakalı araçla geldıkleri tespit edildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.