banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Tekağaç

Batman'da PKK'ye ait 2 kaleşnikof ele geçirildi

Batman’ın Kozluk ilçesi Yankılı Köyünde yapılan operasyonlar sonucunda PKK’ye ait 2 adet kaleşnikof marka uzun namlulu silah ve bu silahlara ait 4 adet şarjör ile birlikte çok sayıda mermi ele geçirildiği bildirildi.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, “Batman’ın Kozluk ilçesi Yankılı Köyünde icra edilen operasyon sonucu toprağa gömülü vaziyette çuval içerisinde 2 adet kaleşnikof marka uzun namlulu silah ve bu silahlara ait 4 adet şarjör ile birlikte 96 adet kaleşnikof mermisi ele geçirildi” denildi.

Açıklamanın devamında, “Kozluk Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla ele geçirilen uzun namlulu silahların hangi olaylarda kullanıldığının tespiti amacıyla Jandarma Kriminal Daire Başkanlığına gönderilmek üzere el konulmuştur.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.