banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Batman'da PKK'ya ait 3 sığınakta mühimmat ele geçirildi

Batman   İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından  yapılan operasyonlarda, PKK'ya ait olduğu belirlenen 3 sığınakta çok sayıda yaşam malzemesi ve  mühimmat ele geçirildiği bildirildi.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından PKK’ya  yönelik yapılan operasyonel faaliyetlerin aralıksız devam ettiği belirtilerek, ''Bu kapsamda Batman ili Sason ilçesi Heybeli Köyü Küçük Tepe bölgesinde bir grup bölücü terör örgütü mensubunun barındığı istihbaratının elde edilmesi üzerine yapılan operasyonda 3 ayrı sığınak tespit edilmiş, sığınaklarda yapılan aramalarda, 2 bin 580 adet Kaleşnikof mühimmatı, 225 adet Bixi mühimmatı, 3 adet el bombası, 5 adet Kaleşnikof şarjörü, örgütsel doküman ile çok miktarda yaşam malzemesi (un, şeker, pirinç, bulgur, tuz vb.) ele geçirilmiştir. Yaşam malzemeleri Sason Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla olay yerinde imha edilmiş, bölgede yaşadığı değerlendirilen ve operasyon bölgesinden kaçtıkları düşünülen örgüt mensuplarının yakalanması için operasyonlara devam edilmektedir''  ifadelerine yer verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.