banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Batman'da hatalı park denetimleri sıklaştı

Batman’ın en büyük sorunlarından olan trafik sorununun önüne geçmek için trafik ekipleri denetimlerini arttırdı. Trafik polisleri tarafından özellikle Batman Bölge Devlet Hastanesi civarındaki trafiği rahatlatacak uygulama yapıldı.  

Batman’ın trafik yoğunluğu fazla olan yerlerden Batman Bölge Devlet Hastanesi civarında; yaya geçitlerinde, duraklarda, çift taraflı park eden ve uyarı levhalarına uymayarak trafik akışını olumsuz yönde etkileyen sürücülere ceza yağıyor. Trafik polisleri hastane civarında hatalı parkların önüne geçebilmek için kural ihlali yapan sürücülere para ve araç çekme ceza uyguluyor.

Yapılan uygulamalarla trafik kazalarının önlenmesi ve trafik akışının düzenli bir şekilde akması sağlanmaya çalışılırken, bu uygulamaların aralıksız devam edeceği belirtildi.

Batman Bölge Devlet Hastanesi civarında trafik polisleri tarafından yapılan denetimlerde günde ortalama 50 araca para cezası verilirken, yaklaşık 15 aracın da çekildiği belirtiliyor. (M. Sait Çelik- İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.