banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Batman'da 'Gençler Sabah Namazında Buluşuyor'

Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu tarafından organize edilen programlar devam ediyor. Sabah namazı vaktinde Batman merkez Çamlıtepe Camii’nde gerçekleştirilen programa, İdeal Gençlik Topluluğunun üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Batman Çamlıtepe Camii’nde gerçekleştirilen programda, Cami İmamı Molla Abdullah’ın sabah namazını kıldırmasından sonra gençler kısa bir sohbet yaptı.

İdeal Gençlik Topluluğu Başkanı Muhammed Enes İmir, “Öğrencileri öncülüğünde ikincisini düzenlediğimiz ‘Gençler Sabah Namazında Buluşuyor’ programına devam edeceğiz. Amacımız camiden uzaklaşmış gençleri tekrar benliklerine kavuşturmak. Hem bu dünyaya hem de ahirette ideal olmaktır. Son zamanlarda camilere yapılan saldırılara verilecek en güzel cevap gençlerimizi camilerle buluşturmak olduğuna inanıyoruz.” şeklinde konuştu.  (M. Sait Çelik - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.