banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Batman'da çıkan yangında ev kül oldu

Batman merkez Bahçelievler Mahallesi 1618 Sokakta bulunan M. Emin Tural’a ait tek katlı evde yangın çıktı. Yangın sonucu ev kullanılamaz hale gelirken ölen veya yaralanan almadı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Evde çıkan yangın koltuklar ve perdelerin tutuşmasıyla kısa sürede büyüdü. Yangını fark eden ve evde tek başına olan çocuk evlerini son anda terk etti ve ailesine haber verdi. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın sonucu ev kullanılamaz hale geldi.

Yangın esnasında olay yerine gelen M. Emin Tural’ın komşusu Tarkan Uşent yangın esnasını şöyle anlattı: “Yangın elektrik kontağından çıktığını sanıyoruz. Yangın esnasında evde sadece bir çocuk vardı. O da annesini çağırmak için evden çıktı. Evin yandığını görünce geldik, müdahale ettik ve itfaiyeye haber verdik. İtfaiye kısa süre içerisinde geldi. Ama hızla tutuşan ev ekipler yetişene kadar da kül oldu. Evlerinde kullanılabilecek hiçbir şey kalmadı.”

Sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğu yangında ölen veya yaralan olmazken ev tamamen yandı.

Olay ile ilgili inceleme başlatıldı. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.