banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

Batman'da bir evde çıkan yangında maddi hasar oluştu

Batman merkez Yavuz Selim Mahallesinde bulunan bir gecekonduda televizyon üzerine bırakılan mumun erimesi sonucu yangın çıktı. Yangın kısa sürede söndürülürken, evde maddi hasar oluştu.

Edinilen bilgilere göre olay, merkez Yavuz Selim Mahallesi 3541 Sokakta bir evde meydana geldi. Ev sahibi Ferhan Gezer, elektrikler olmadığı için mumu yakıp televizyonun üzerine bıraktığını, daha sonra farkına varmadan mumun tamamen eridiğini ve televizyonun yanarak patladığını belirtti.

Yangın evin tamamını sararken, ev sahibi Ferhan Gezer, eşi ve 5 yaşındaki çocukları kendilerini dışarı atmaları sonucu yara almadan kurtuldu. Yangın, mahalle sakinlerinin müdahalesiyle çok büyümeden söndürüldü.

Uzun bir süredir mahallede elektrikler olmadığı için mum ışığıyla ihtiyaçlarını giderdiğini belirten Ferhan Gezer, “Yaktığımız mumu televizyonun üzerine bıraktık. Bir süre sonra mum televizyonun üzerine erimiş ve farkına varmadan televizyonumuz alev aldı. Daha sonrada bomba gibi patladı ve evde yangın çıktı. Odanın her yerini alevler sardı. Kendimizi zorlukla dışarıya attık. Komşular gelerek yangına müdahale ettik. Yangını diğer odalara sıçramadan söndürdük. Eğer komşular yangını söndürmeseydi bir facia olabilirdi. Yaklaşık 5 bin TL zararım oldu. Yetkililerde yardım talep ediyorum.” dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.