banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Batman'da bıçaklı kavga: 3 yaralı

Batman’ın Kısmet Mahallesinde aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen Altay ve Kaya aileleri arasında yaşanan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 15.00 sıralarında Kısmet Mahallesi Kazım Arıca Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bundan yaklaşık iki yıl önce küçük bir arsa meselesi yüzünden Altay ve Kaya aileleri arasında husumet yaşandı. Yaşanan husumetin tekrar cereyan etmesi sonucu aileler arasında bıçaklı kavga meydana geldi.

Çıkan kavgada R.K, V.A. ve M.A. isimli kişiler aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandılar. Olay yerine çağrılan ambulanslarla yaralılardan V.A. ve M.A. isimli kişiler Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılırken R.K. ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaşanan kavga ile ilgili polis, kavganın büyümesini önlemek için olay mahalline giderek güvenlik tedbirleri aldı.

Ayrıca hastanelerde geniş güvenlik önlemleri aldığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.