banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Batman'da Belediye Başkanı serbest bırakıldı 26 kişi ise tutuklandı

Batman’ın Sason ilçesine bağlı 3 köy ve mezralarında, operasyon bölgesine girdikleri gerekçesiyle aralarında Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Akel ile DBP il yöneticilerinin de bulunduğu 26 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir hakkında ise serbest bırakılıp adli kontrol altına alınmasına karar verildi.

Sason Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanan 26 kişinin arasında Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Akel, Beşiri Belediye Eş Başkanı Mustafa Öztürk, İkiköprü Beldesi Eş Başkanları Hidayet Tiryaki, Osman Karabulut ve DBP Batman İl Eş Başkanlarının da bulunduğu belirtildi.

Tutuklanan şahısların isimleri şöyle:

Gülistan Akel, Zehra Gönül, Şehmus Azboy, Salihe Karasu, Rojda Sürücü, Nazime Avcı, Mustafa Öztürk, Mehmet Salih Altun, Mehmet Ali Nasıroğlu, Mehmet Can Demir, Leyla Onuk, Afif Filiz, Eyüp Yağız, Süleyman Kaya, Ulmiye Aratemur, Hidayet Tiryaki, Abdullah Yıldız, Songül Korkmaz, Remziye Kaftan, Osman Karabulut, Faysal Eripek, Mutezzem Öztekin, Mehmet Şerif Yağız, Şahin Aydın, Nurten Üzümcü ve Selahattin Yılmaz.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.