banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Batman'da 7 köy ve 4 mezranın yolu asfaltlandı

Batman İl Özel İdaresi Kozluk ilçesine bağlı köylerde yol asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. İlçede 7 köy ve 4 mezranın yolu asfaltlandı.

Kozluk ilçesine bağlı Yenidoğan Grup Köy yoluna 15 kilometrelik beton asfalt yapıldı. Yapılan beton asfalt yoldan 7 köy ve 4 mezra faydalanacak. Yolun bazı kesimlerinde bozulmaların yaşanmaması için 400 metrelik istinat duvarının yanı sıra 15 adet menfez ve sanat yapıları da inşa edildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer yaptığı açıklamada; “Tüm KÖYDES, Özel İdare ve Maliye bütçesindeki işlerin yüzde 95'i tamamlandı. Kozluk’a bağlı Yenidoğan Grup Köy Yolunda da yüksek kaliteli beton asfaltı köylülerimize kazandırdık. Yapılan çalışma ile birlikte köylülerimiz ve taşımalı eğitim yapılan okullara giden çocuklarımız daha konforlu ve kaliteli seyahat etme imkânı bulmuş olacaklar.” dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.