banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Batman'da 7 kişi gözaltına alındı

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, dün akşam saatlerinde yol kapatıp eylem yaparak, polise molotof bombası ve pompalı tüfekle saldırı yaptığı gerekçesiyle 7 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamanın devamında, dün saat 20.00 itibarı ile ilin farklı mahallelerinde toplanıp yolu trafiğe kapatarak ateş yakan grupların olduğu ve bu gruplar içerisinde uzun namlulu silah taşıyan şahıslar olduğu tespit edildiği ifade edildi.

Olaylara müdahalede bulunan polise yönelik Molotof bombası ve pompalı tüfekle saldırı gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, saldırıda bulunanlardan 7 kişinin gözaltına alındığı, bunlardan yaralanan 4 kişinin tedavi altına alındığı kaydedildi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.