banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Batman'da  5 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Batman-Kozluk Karayolu Bekirhan Belediyesi’nde yapılan yol kontrolleri esnasında durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 31 bin 200 TL olan 5 bin 200 paket kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.

Batman İl Jandarma Komutanlığında yapılan açıklamada, “Batman-Kozluk karayolu üzeri Bekirhan Beldesi’nde yol kontrol ve arama faaliyeti sonucunda,  bir yolcu otobüsünün bagaj kısmında yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 31 bin 200 TL olan toplam 5 bin 200 paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.” denildi.

Kozluk Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, şüphelilerin ifadeleri  alındıktan sonra serbest bırakıldığı ve gümrük kaçağı sigaralara el konulduğu belirtildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.