banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Batman'da 45 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Batman’da yapılan yol kontrolleri esnasında durdurulan iki araçta yapılan aramada toplam 45 bin 380 paket kaçak sigara ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yol kontrol ve arama faaliyeti sonucunda; iki araçta yaklaşık piyasa değeri 272 bin 280 TL olan toplam 45 bin 380 paket kaçak sigara ele geçirildiği ve olayla ilgili 3 kişinin yakalandığı belirtildi.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, bandrolsüz gümrük kaçağı sigaralara el konulduğu ifade edilen açıklamada, olaya karışan 2 şüphelini ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı, bir şüphelinin ise çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak Batman M Tipi Kapalı Cezaevine konulduğu bildirildi.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.