banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Batman'da 22 kilogram esrar ele geçirildi

Batman’da yol kontrol sırasında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada 22 kilo 200 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 1 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Durumundan şüphelenilen bir aracın dur ihtarına uymayarak kaçması neticesinde kovalamaca yaşandı. Şüpheli aracın başka bir araca çarpmasıyla araç durdu. Araçta yapılan aramada iki torba içinde toplam 22 kilo 200 gram esrar maddesi ele geçirildi.” denildi.

Olayla ilgili yakalanan 1 kişi hakkında “Uyuşturucu madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek” suçundan yasal işlem başlatıldığı ifade edilen açıklamanın devamında, şahısın sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği öğrenildi.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.