banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Batman'da 119 köy yolu ulaşıma kapandı

Batman merkeze bağlı Çayüstü Köyü'nü yanı sıra Gercüş ilçesinde 60, Sason ilçesinde 38, Kozluk ilçesinde 16 ve Beşiri ilçesinde de 4 köy yolu olmak üzere toplam 119 köy yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, kapanan köy yollarının açılması için 117 personel ve 16 ekiple çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Özellikle Sason ve Kozluk ilçelerinin dağ köylerinde yolların kapanma durumunun söz konusu olduğunu belirten Özer, şunları kaydetti: “5 İlçemizde yapılan hazırlıklar kapsamında; Sason şantiyesinde 5, Kozluk şantiyesinde 4, Gercüş şantiyesinde 3, Beşiri şantiyesinde 2, merkez şantiyede 2 ekip olmak üzere toplamda 16 ekip, 114 personel ile hazır vaziyette beklemektedir. Şuan toplamda 7 greyder, 4 dozer, 8 loder, 3 ekskavatör, 3 kar küreme aracı, 15 servis aracı ile ekiplerimiz, kapanan yollara müdahale edip yolları açıyor.” (M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.