banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Batman Müftüsü Kozluk'ta din görevlileriyle buluştu

Batman’ın Kozluk ilçe Müftülüğüne ziyarette bulunan Batman İl Müftüsü Turgut Erhan,  İlçe Müftü Vekili Ahmet Can ve din görevlileri tarafından karşılandı.

Aylık mutat toplantısında din görevlileriyle Kozluk Merkez Hz. Ömer Cami’sinde bir araya gelen Müftü Erhan, din görevlilerinin sorumluluklarına değindi.

Müftü Erhan, din görevlilerine kısa bir konuşma yaptı. Erhan, “Bir anlamda tebliğ ve irşad hizmetinde Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)’in mirasına nail olan kullarız. Bu nedenle topluma örnek din görevlilerimizin bu şuurda hizmet etmesi gerekmektedir. Birlik ve beraberliği tesis etme noktasında görevimizi layıkıyla yerine getirmeliyiz. Bizler din hizmetinde vatandaşlara rehberlik edenleriz.” ifadelerini kullandı.

Erhan, “Bundan sonra sık sık bir araya gelip hasbihal edeceğiz. Sıkıntılarımızı konuşup, çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunacağız. Gönlümüz de kapımız da her zaman açıktır.” dedi.

Müftülük personeli ile yapılan toplantının ardından İl Müftüsü Turgut Erhan, İlçe Müftü Vekili Ahmet Can ve İl Müftü Yardımcısı Ahmet Duran ile birlikte Kozluk İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk’ü makamında ziyaret etti. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.