banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Batman İl Müftüsü Gercüş'te din görevlileriyle buluştu

Batman’ın Gercüş İlçe Müftülüğüne ziyarette bulunan Batman İl Müftüsü Turgut Erhan,  İlçe Müftüsü Mehmet Demir ve din görevlileri tarafından karşılandı.

Aylık mutat toplantısında din görevlileriyle bir araya gelen Batman İl Müftüsü Erhan, din görevlilerinin sorumluluklarına değindi.

Din görevlilerinin, Peygamber mesleğinin temsilcileri olarak, özü ve sözüyle topluma örnek  olduğunu belirten Müftü Erhan,  “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak dünyanın dört bir yanına hizmet götüren bir camianın ferdi olduğumuzu unutmadan, birlik ve beraberliği tesis edenleriz. Din görevlisi, vatandaşın sırrını, sevincini ve üzüntüsünü paylaştığı kişidir. Din görevlisi Hz. Peygamber’in rehberliğinde vatandaşa rehberlik eden kişidir.” ifadelerin kullandı.

Hizmetlerinden dolayı Gercüş İlçe Müftülüğüne    teşekkür eden Müftü Erhan, hayırlı hizmet dilekleriyle konuşmasını tamamladı.

İlçe Müftüsü Mehmet Demir’i makamında ziyaret eden İl Müftüsü Turgut Erhan, ilçe müftülüğünün çalışmaları  hakkında bilgi aldı.

Müftü Erhan daha sonra İlçe Müftüsü  Demir ve İl Müftü Yardımcısı Ahmet Duran ile beraber Gercüş Kaymakamını makamında ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.