banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Batman esnafı elektrik kesintilerine tepkili

Batman’ın Meydan Mahallesi 1108 sokakta bulunan çarşı merkezindeki telefoncu esnafı, sürekli yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle DEDAŞ’a tepki göstererek, yaşanan sorunun giderilmesini istedi.

Hemen hemen her gün sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar elektriklerinin kesildiğini söyleyen esnaf, sürekli yaşanan elektrik kesintileri yüzünden iş yapamaz hâle geldiklerini dile getirdiler.

Yaşanan kesintiler sebebiyle çok mağdur duruma düştüklerini vurgulayan esnaf, DEDAŞ yetkililerine çağrıda bulunarak, sorunlarının giderilmesini talep ettiler.

Sadece pasajlarında bulunan az sayıdaki esnafın elektrik kesintisi yaşadığını dile getiren Arif Saydam, “Yaklaşık 4 gündür elektriğimiz sabah kesiliyor, akşama kadar gelmiyor. Yaşanan sorundan dolayı elektrik arızayı aramamıza rağmen gelip bu sorunu gidermiyorlar. Bu soğukta mağdur oluyoruz. İş yapamaz hâle geldik. Bazı esnaf, elektrik kesintisi yüzünden kepenkleri otomatik olduğu için dükkânlarını açamıyorlar. Bu sorunun devam etmesi üzüntü vericidir. İsteğimiz, gelip bu sorunu gidermeleridir.” ifadelerini kullandı.

Yaşanan kesintiler nedeniyle mağdur olduklarını ifade eden bir diğer esnaf Lokman Kartal ise “4 gündür sürekli sabah saatlerinden itibaren giden elektriğimiz, akşama kadar gelmiyor. DEDAŞ yetkililerini aramamıza rağmen gelip ilgilenmiyorlar. Bu kesintilerin bir an önce son bulmasını istiyoruz. Kesinti yüzünden mağdur oluyoruz. Yaptığımız iş genel olarak elektriğe bağlıdır ve elektrik gittiği zaman tüm işlerimiz duruyor.” dedi.  (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.