banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Batman Belediye Başkanı'na tutuklama talebi

Batman’ın Sason ilçesine bağlı 3 köy ve mezralarında, operasyon bölgesine girdiği gerekçesiyle 83 kişiden 56’sı serbest bırakılırken, aralarında Batman Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel ile DBP il yöneticilerinin de bulunduğu 27 kişi, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Operasyon bölgesine girmek isteyen 83 kişinin arasında Batman Belediyesi Eş Başkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, Beşiri Belediye Eş Başkanı Mustafa Öztürk, İkiköprü Beldesi Eş Başkanları Hidayet Tiryaki ve Osman Karabulut ve DBP Batman İl Eş Başkanlarının da bulunduğu belirtildi.

Daha sonra ifadeleri alınan 83 kişiden 56’sı serbest bırakılırken, aralarında Batman Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel ile DBP il yöneticilerinin de bulunduğu 27 kişi, tutuklanma talebiyle Sason Sulh Ceza Mahkemesine sevk edildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.