banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

BATI ÇEVRE YOLU ÇİFT ŞERİT OLUYOR



Geçici olarak tek şerit halinde hizmet veren yolda atıl durumdaki ikinci şeridi hizmete açmak için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, enkaz temizleme ve dolgu çalışmalarını sürdürüyor.

Maşuk TOKİ konutlarının güzergahı olan, Abide Meydanı’ndaki trafik akışını aşırı ölçüde rahatlatan yolda başlatılan çalışmadan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden sürücüler, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.  

Çalışmanın başladığı alanda incelemelerde bulunan Başkan Çiftçi, Şanlıurfa'nın hizmet için bekleyecek bir anının olmadığını söyledi.

Kent merkezi ve ilçelerde ulaşımın kolaylıkla yapılabilmesi için çalışmalara anında başladıklarını belirten Başkan Çiftçi, şunları kaydetti.

" Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşım sorununa çözüm noktasında bir yerden başlamamız gerekmekte. Haliliye'yi  Karaköprü ilçesine bağlayan ve vatandaşların yoğunlukta kullandığı Kuzey Batı çevre yolunun kalan kısmında çalışma başlattık. Planlamalar sonucunda Fen İşleri Daire Başkanlığımızca geniş kapsamlı acil eylem planı yaptık. Şuanda Kentimizin en büyük sorunu olan ulaşımı çözmemiz için yolları genişleterek trafiği kendi içerisinde rahatlatmamız lazım. Bu gün başlayan çalışmaları yerinde inceledik. "

HİZMET ETMEK TER ATMAYI GEREKTİRİYOR

Başkan Çiftçi, Şanlıurfa'ya hizmet yolunda ibadet aşkı ile çalışacaklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

"Arkadaşlarımız sahada çalışkan olmak zorundalar, Şanlıurfa'ya hizmet etmek ter akıtmayı gerektiriyor. Bu yüzden bütün kadrolarımızla hep birlikte Şanlıurfa'ya hizmet edeceğiz. Çünkü hizmeti ibadet aşkıyla sürdürüyoruz, bütün ekip arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Çok hızlı ve pratik çalışmalar gerekiyor ve Allahın izniyle bende yanlarındayım.
Bismillahirrahmanirrahim diyerek çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.