banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Başsavcı Vekili Ünal'dan Hasta Çocuklara ziyaret

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Muhammed Emin Ünalan ve beraberindeki heyet ilk olarak Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Çiğdem’i makamında ziyaret etti. Başsavcı Vekili Ünalan burada denetimli serbestlik mahkumları tarafından yapılan sedef tabloyu Rektör Çiğdem’e hediye etti.

Rektörlük ziyaretinin ardından Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Muhammed Emin Ünalan, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Çiğdem, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Deniz ve Başhekim Mehmet Akif Altay Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocuk hastaları ve ailelerini ziyaret ettiler.

Çocuklarla yakından ilgilenen heyet çocuklara hediye takdim etti.

Başhekim Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, Başsavcı Ünalan’a onkoloji ve hematoloji servisleriyle ilgili bilgi verdi. Çocuk onkoloji servisindeki hastalar ziyaret edildi. Çocuk cerrahi servisindeki çocuklara hediyeler verildi. 

Başsavcı Vekili Muhammed Emin Ünalan, yaptığı açıklamada, “Çağımızın en karmaşık hastalıklarının başında gelen, dünyada ve ülkemizde görülme sıklığı hızla artan kanser hastalığının tedavisinde önemli bir gereksinim olan psikolojik desteğin sağlanması ile birlikte herkesten çok mutluluğu hak eden çocukların kanser ile mücadelelerinde morallerini artıracak, onların mutlu olmalarına katkı sağlayacak koşulların sağlanmasında hepimize görev düşmektedir” dedi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Çiğdem, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başsavcılık ve heyetine teşekkür etti. Hasta ve ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Rektör Çiğdem, hastalarla sohbet etti.

Başhekim Prof. Dr. Mehmet Akif Altay,“Hastanemizde tedavi gören çocuklarımızın daha konforlu bir tedavi süreci geçirebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Biz, onları hasta olarak görmüyoruz. Onlar bizim minik misafirlerimiz. Tek dileğimiz, misafir ettiğimiz çocuklarımızın sağlıklarına kavuşarak buradan ayrılmalarıdır.” İfadelerine yer verdi.

Ailelerinden çocukların tedavi süreçleriyle ilgili bilgi alan heyet, “acil şifalar” dileyerek klinikten ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.