banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Başlık değil, hediye!!!

Böyle olur sosyete evliliği

59 yaşındaki reklamcı Ali Taran, hasta olan eşinden ayrılarak evlendiği kendisinden 27 yaş küçük şarkıcı Ayşe Özyılmazel’e lüks bir cip hediye etti. Taran, balayında notere giderek Özyılmazel’e ’hediyesi’nin devir işlemlerini gerçekleştirdi.

59 yaşındaki reklamcı Ali Taran ile 32 yaşındaki şarkıcı-yazar Ayşe Özylımazel’in evliliği gündemdeki yerini korurken, iri medya organlarında konunun daha çok mağazinsel boyutuyla ele alınıyor olması dikkat çekiyor.

Oysa Ali Taran, kanser tedavisi gören eşini boşayarak, evlendi kendisinden 27 yaş küçük Özyılmazel ile...

Ali Taran, kendisinden 27 yaş küçük şarkıcı Özyılmazel ile evlenmeden önce Selma Taran ile evliydi. Ali Taran-Selma Taran çiftinin Kuzey adında bir de çocukları vardı.

Son dönemde Selma Taran, kanser olmuştu. Tedavi görüyordu.

Eşi Ali Taran, Selma Hanımı bu en zor zamanında terk edip, evliliğini bitirdi ve kendisinden 27 yaş küçük şarkıcı Ayşe Özyılmazel (Neco’nun kızı) ile evlendi.

Ve Taran, Özyılmazel’e "başlık parası" olarak değerlendirebileceğimiz lüks bir cip hediye etti.

Bu "hediye", balayında notere gidilerek Özyılmazel’in üzerine geçirildi.

SAKIN HASTA OLMASIN

Selma Taran’ın, Ali Taran’ın yeni eşi Ayşe Özyılmazel’e hayli anlamlı şu tavsiyede bulundu: "Sakın hasta olmasın. Benim geçirdiğim hastalığı geçirmesin."

BÖYLE Mİ OLUR SOSYETE EVLİLİĞİ

Tüm bu süreç "Böyle olur sosyete evliliği" dedirtiyor. İri medya organları da hasta eşe vefasızlığı, yaş farkını ve başlık parası olarak değerlendirilebilecek hediyeyi mağazinsel bir bakış açısıyla aktararak, bu süreci "gayet doğal" göstermekle eleştiriliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.