banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Başkanın eşi aradı belediye harekete geçti

 

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe sınırları her gün yapmış oldukları rutin temizlik işlerinin yanı sıra tarihi ve turistik yerleri de temizleyerek vatandaşların hizmetine sunuyor. İlçe genelindeki rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra tarihi mekânların temizliğini de aksatmayan Eyyübiye Belediyesine bağlı temizlik işleri müdürlüğü ekipleri vatandaşların takdirini topluyor. Belediye sınırları içindeki ana cadde ve ara sokaklarda titizlikle devam eden temizlik çalışmalarının yanı sıra belirlenen program dâhilinde her gün bir ibadethanede de temizlik çalışması yapılıyor. Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda belirlenen programa ek olarak ta ekip görevlendiren temizlik işleri müdürlüğü çevre halkı tarafından da takdir topluyor. Son olarak Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci’ye ulaşan vatandaşların talebi anında yerine getirildi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci’ye gelen bir talebi değerlendiren Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Haşimiye Meydanı doğusunda bulunan ve Şanlıurfa’nın tarihi camilerinden biri olan Mevlevihane Camisinin avlusu başta olmak üzere Cami avlusu içerisinde bulunan ve içi kirli su dolu olan havuzlar ile cami dışını deterjanla yıkayıp temizleyerek caminin daha temiz bir görüntüye kavuşmasını sağladı.

Yapılan temizlik sonrası Mevlevihane Camisi avlusunu gezen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci ve çocukları temizlik yapan ekiplere teşekkür ederek burada ekiplerden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.