banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Başkan Yıldız’ın Öncülüğünde Seçim Startı Verildi


AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkan Adaylarının da katılımıyla seçime hazırlık, istişare ve değerlendirme toplantısı Ankara’da düzenlendi.

Gerçekleştirilen toplantıda 31 Mart yerel seçimlerinde yapılacak olan seçim stratejiler konuşularak Yerel Yönetim’de yapılacak çalışmalar ve uygulanacak stratejiler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Malumunuz olduğu üzere İlçe Başkan Adaylarımızın tamamı açıklandı. Ankara’da düzenlediğimiz bu toplantıyla 31 Mart seçimlerinde izlenilecek yol haritasını, önümüzdeki sürecin stratejisini belirlemek adına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Zeynel Abidin Beyazgül, MKYK Üyemiz Vildan Polat, AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerimiz, İlçe Belediye Başkan Adaylarımızla birlikte toplantımızı düzenledik. AK Parti Şanlıurfa teşkilatları olarak seçimlere güçlü bir şekilde hazırız. AK Parti Şanlıurfa teşkilatı her zaman olduğu gibi 31 Mart Yerel Seçimlerinden de başarılı bir şekilde çıkacaktır. 31 Mart Yerel Seçimlerinin başta Şanlıurfa’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcı olsun.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.