banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Başkan ve oğlununun katil zanlısı yakalandı

Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi eski Belediye Başkanı Salih Tekinalp ve Veteriner oğlu 35 yaşındaki Sinan Tekinalp’in içerisinde bulunduğu araç, Suruç’ta otoyol girişinde bulunan Aligör Mahallesi’nde silahlı saldırı sonucunda yaşamlarını yitirmişlerdi.

 

 

Jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına aldığı şüphelilerin ifadeleri ve ulaştığı yeni bilgilerin ardından Salih Tekinalp ile oğlunu öldüren silahı Cizre'de yaşayan 34 yaşındaki Mehmet D.'nin ateşlediğini belirledi. Jandarma ekipleri şüpheliyi düzenlediği operasyonla yakalayarak Şanlıurfa'ya getirdi.

 1994 yılında CHP'den Suruç Belediye Başkanı seçilen ve bölgedeki Dinay aşiretinin ileri gelenlerinden olan Salih Tekinalp, geçen 19 Ekim günü veteriner oğlu Sinan Tekinalp ile birlikte aynı otomobilde hayatını kaybetmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.